Kullanım Önerileri
Daha lezzetli bir çay için porselen demlik ve taze yumuşak su kullanmanız, suyu çaydanlıkta kaynatmanız uygun olacaktır.
Su kaynadıktan sonra ateşten alarak sıcaklığın 80-85 dereceye düşmesi için birkaç dakika bekleyin.
Demliğin içine her bardak için bir tatlı kaşığı Ofçay Hazine koyun. Bir kaşık da fazladan demlik hakkı ekleyin.
Çayı demlerken suyu bir noktadan, suyun üzerinde gezdirmeden dökün.
Kısık ateşte 15 dakika demledikten sonra keyifle tüketebilirsiniz.
Çayınızı demledikten sonra yarım saat içinde tüketmenizi öneririz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.